Jury-voorzitter Vakantiebeurs Awards 2016

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Congres
  • Bericht reacties:0 Reacties

Tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs had ik de eer om als jury-voorzitter van de Vakantiebeurs Awards de prijzen uit te reiken aan de winnaars. Samen met FunX presentator Fernando Halman maakten wij er een mooi feestje van!

De zes winnaars van de Vakantiebeurs Awards 2016 zijn: de virtuele gorilla, een nomadenreis door de Sahara, op fotoreis naar het Noorderlicht, een luxe fietsreis, kennismaken met het kloosterleven en sfeervolle waterlodges in Brabant. De Nederlandse consument kon online stemmen op hun favoriete nominatie. De winnaars zijn bekend gemaakt op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Het event vindt plaats tot en met zondag 17 januari.

Beoordeling jury
De vakjury heeft de inzendingen beoordeeld op originaliteit, innovatiekracht, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid. De jury bestaat uit: Marloes de Vries (Projectleider bij NBTC- NIPO), Isabel Mosk (Online Strateeg Sherpa’s Stories), Irene Gunneweg (Onderwijsmanager School voor Toerisme & Recreatie ROC Mondriaan) en Sander Beunk (Campagne Manager Leisure Jaarbeurs).

De Vakantiebeurs Awards winnaars