presentaties & workshops

Op zoek naar een spreker die kan inspireren en informeren in de wereld van toerisme, bestemmings- en/of citymarketing. Isabel Mosk staat lokaal en internationaal bekend als toerisme- en marketingstrateeg én spreker. Onderwerpen die zij aansnijdt zijn trends & ontwikkelingen in toerisme en bestemmingsmarketing, de rol van influencer marketing,  digitale en social media voor een stad, regio of land. 

Zij geeft ook workshops aan gemeenten, provincies, citymarketing- en/of bestemmingsmarketingorganisaties (DMO), ondernemersverenigingen op het gebied van positionering, segmentatie, storytelling, influencer marketing, digitale en social media media en evenementenbeleid. Tijdens de workshop wordt de theorie afgewisseld met praktische tips uit de toeristische sector. De workshop wordt volledig afgestemd op de behoefte van de klant. 

Portfolio:
Nationaal
– Marketing-Oost
– VisitBrabant
– Gemeente Hengelo
– Gemeente Aalsmeer / Visit Aalsmeer
– Provincie Limburg  – Nederland 
– Provincie België – Nederland
– Terschelling Ondernemers Fonds
– Vakantiebeurs
– ANVR Congres

Internationaal
– Tourism Ireland – Dublin
– Visit Norway – Oslo
– Norwegian Digital Think Tank – Kristiansand
– Sint Maarten Hospitality Association 
– Visit Uppsala – Sweden
– International Conference on Tourism & Technology, Kerala Tourism, ATTOI – India
– Digital Tourism Think Tank Conference – Faroe Island, Visit  Jersey

"Isabel was voor de belangrijkste toerismestakeholders op Sint Maarten een eye-opener. De op een sprankelende manier gedeelde best practices en valkuilen van over de hele wereld gaven direct nieuwe energie en inzichten aan onze bestemming". Drs Wyb Meijer, Sint Maarten Hospitality & Trade Association (SHTA)