Diensten

Online Marketing strategie 300x250

Online Marketing strategie

Een online marketingstrategie vertaalt uw marketingdoelstellingen naar uw online marketing kanalen. De strategie geeft antwoord op de vraag waarom de vertaalslag naar online marketing gemaakt wordt en hoe dit gerealiseerd gaat worden.

Social Media strategie 300x250

Social Media strategie

Een social media strategie vertaalt uw marketing- en communicatiedoelstellingen naar uw social media kanalen. De strategie geeft antwoord op de vraag waarom social media wordt ingezet en hoe dit gerealiseerd gaat worden.

Content Strategie 300x250

Contentstrategie

Een contentstrategie vertaalt uw marketing- en communicatiedoelstellingen naar content. De strategie geeft antwoord op de vraag welke type content en kanalen worden ingezet om uw doelstellingen te bereiken.

Influencer Marketing 300x250

Influencer Marketing

Bloggers, Instagrammers, Snapchatters zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Hoe zet u influencers in als onderdeel van uw PR- of marketingcommunicatie activiteiten? Wat moet u weten wanneer u aan de slag gaat met influencers? Hoe vindt u de beste influencers die passen bij uw merk en positionering?

Audit 300x250

Audit

Een audit is een analyse van uw sociale media activiteiten. Van de bestaande kanalen wordt onderzocht of ze helpen of afbreuk doen aan het realiseren van uw doelstellingen. Het geeft u waardevolle inzichten hoe uw bedrijf ervoor staat, welke kansen er liggen en u kunt gelijk praktisch aan de slag met de aanbevelingen.

Trainingen 300x250

Trainingen

Behoefte aan training of een-op-een coaching voor één of meerdere social media kanalen? Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met praktische tips uit de toeristische sector. De training wordt volledig afgestemd op de behoefte van de klant.

Presentaties 300x250

Presentaties

Bent u op zoek naar een spreker die u kan inspireren en informeren over het veranderend medialandschap in de toeristische sector? Isabel Mosk is een internationale spreker in de wereld van toerisme, destinatiemarketing, social media, influencers en trends.

1243

Campagnes 300x250

Campagnes

Online en social media campagnes worden ingezet om uw diensten onder de aandacht te brengen bij de verschillende doelgroepen. Sherpa’s Stories werkt samen met een netwerk van professionals voor de creatie en uitvoering van online campagnes.

Ad-interim projecten 300x250

Ad-interim projecten

Bent u op zoek naar een ad interim online marketing consultant of social media strateeg met een brede ervaring in de toeristische industrie? Isabel Mosk heeft 10 jaar ervaring in de reisindustrie en wordt gezien als een vooruitstrevende denker binnen de wereld van toerisme.